Miért igyunk ganoderma kávét?
Felmérések szerint az európaiak 70%-a kávézik. A reggeli kávéját senki nem felejti el meginni, ellentétben a táplálékkiegészítők bevételével. A ganoderma őrlemény barna és keserű, mint a kávé, ezért kézenfekvő volt a kettő összekeverése.
Az így létrejött kávé nagyon finom, mert jó minőségű arabica kávéból van. Nagyon egészséges a pecsétviaszgomba őrlemény miatt.
A kávénak egyébként önmagában is vannak jótékony hatásai, bizonyos káros hatásait pedig közömbösíti a ganoderma. Mivel lúgosít, nyugodtan megihatja az is, akinek gyomra egyébként nem bítná a kávét, sőt, méregtelenítő hatása is van. Akinek magas vérnyomása miatt kellne lemondania erről az élvezetről, szintén nyugodtan fogyaszthatja a pecsétviaszgomba vérnyomás kiegyenlítő szerepe miatt. Nem okoz stresszes nyugtalanságot, rossz alvást sem.
Igya egészségére!
Ajánlom a témában az alábbi oldalt: http://www.szekerestibor.dxn.hu
Lájkolj, ha tetszik az oldal!